За нас

 

Фирма КРИСТЕЛКЛИМА ЕООД е със седалище на управление град Варна. Фирмата се занимава, както с продажба, монтаж и профилактика на широка гама климатици и климатична техника, така и с оборудвеане за вашата кухня или баня, като печки, фурни, хладилници, съдомиални, перални, сушилни, бойлери, въздушни завеси и конвектори на едни от най – реномираните производители като BOSCH, HANSA, GORENJE, LIEBHERR, ELIS, ELDOM, TESY.  Широкият набор от климатици включва MITSUBISHI ELEKTRIC, MITSUBISHI HEAVY, TOSHIBA, DAIKIN, NIPPON, GREE, FUJITSU. 

Кристелклима ЕООД е представител на  водопречиствателни системи за дома и офиса „Велуда“ и "Екософт", които имат дългогодишен опит в проектирането, изграждането и производството на пречиствателни системи за вода, предназначени за всяко домакинство, офис или фабрика. Предлагаме пречиствателни системи базирани на съвременни технологии. Нашата мисия е да информираме всеки и всяко домакинство за рисковете, които крие приема на замърсена и не добре филтрирана вода, като същевременно предлагаме оптималния вариант да консумирате чиста вода, необходима за поддържането на един здравословен начин на живот, който всички ние и децата ни заслужаваме!

Ние в Кристелклима ЕООД бихме искали да допринесем за това животът на всяко българско семейство да стане по-добър, по-лесен и по-здравословен. В стремежа си да постигнем това, ние разработихме почистащи препарати, които задоволяват всекидневната нужда от чистота и уют в дома. В тези продукти влагаме нашата обич и грижа към всеки от Вас! 

Кристелклима ЕООД е представител на немският производител „Еколаб“, които е световен лидер в областта на водните, хигиенните и енергийните технологии и услуги. Много фирми, работещи в областта на общественото хранене, хранително-вкусовата промишленост, хотелиерството, здравеопазването, други индустрии, избират продуктите и услугите на „Еколаб“, за да поддрържат чиста и безопасна заобикалящата ги среда, за да работят ефективно и да постигат целите си за устойчивост.  

За ваше улеснение и удобство фирмата разполага със собствен транспорт,предлага и монтаж на закупените продукти. Предлаганите от нас продукти може да се закупят и на изплащане с помоща на TBI, UNICREDIT, ДСК кредит.

За повече информация и подробности относно продуктите, предлагани от фирма КРИСТЕЛКЛИМА ЕООД, моля прегледайте и нашият саит WWW.KRISTELCLIMA.COM.
 

Нашата цел е вашето удобство и комфорт. А нашият подход са ефективната и професионална грижа към нашите клиенти. С нас качеството е гарантирано, изпълнението бързо, а цените достъпни.
 • Данни за фактуриране 
   
   
  Име : КРИСТЕЛКЛИМА ЕООД
  ЕИК: 205582752
  ДДС No: BG 205582752
  Град: Варна,България
  Адрес: Флора 7, вх. Б, ет.3, ап. 4
  МОЛ: Мартин Кучев
  ТЕЛ: 0988306701
  IBAN: BG19UNCR70001523531780
 • Карта